Кметът на Пловдив  е в Лас Вегас, където ще гледа най-голямото

...
Кметът на Пловдив  е в Лас Вегас, където ще гледа най-голямото
Коментари Харесай

Късмет, кмете, в Лас Вегас. Работата е в Пловдив

Кметът на Пловдив  е в Лас Вегас, където ще гледа най-голямото за Северна Америка ревю за преработване на боклуци, строителство на сметища и ръководство на медицински боклуци. Той е там по покана американското посолство у нас, само че самичък си плащал масрафа, прецизираха от кабинета му. И други общинари имало с него, които също си заплащат от джоба. Щяло да има и семинари за определяне на контакти.

От общината държат на уточнението за заплащането, с цел да не си помислят хората, че радостна компания, отпред с кмета, е в меката на хазарта, с цел да поиграе на рулетка с общински пари.

И в Европа има какво да се види по въпроса с отпадъците, само че друго си е Лас Вегас. От общината беше правилно да оповестят, че кметът е поканен на екскурзия, която си заплаща. Нищо неприятно няма господин Димитров да се поразходи, а и да поиграе – платил си е кефа.

Лощо е, в случай че се върне и стартира да разправя, че страшни контакти са им влезнали в бележниците и Пловдив ще е първият в страната, който ще прави сметища и рециклира  отпадъци по американски обичай. Това с една екскурзия не става и напъването ще бъде изцяло ненужно. По-добре ще е общинарите да се молят за шанс, с цел да не изгубят доста пари, в случай че въпреки всичко се изкушат да заложат на обичаните си цифри.

Вместо вероятните приказки за американски нововъведения в Пловдив, кметът би трябвало да се съсредочи върху по-реални неща към себе си, които чакат бързи решения. Защото хората питат това в коритото на Марица река ли е и от кое място си проправя път водата, откакто се виждат единствено дървета.  Питат и за уличните дупки, а е прелестно време за поправки, в случай че някой желае да ги прави. Питат, а и към този момент постоянно стачкуват срещу застрояването на зелени площи и междублокови пространства.

Очакваме да забележим един зареден с страстта на Вегас кмет, който е решил да ни покаже, че Марица тече и през Пловдив.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР